söndag 2 augusti 2009

Söndag igen...

Det måste finnas fler söndagar och måndagar än det finns resten av veckodagar, åtminstone känns det onekligen så!!!

Igår var vi i Stöde på marknaden, hittade inga fynd direkt, åkte därifrån med göttigt tunnbröd och tre olika korvar, det var det! Hade med Grodan då jag tänkte att det var bra träning för henne att gå bland folk och hundar, och det var skönt å se att min hund var den hund däruppe som det var MEST ordning på! Härligt å se folk som hänger efter en hund som inte e större än en tumnagel... Hallå, vad e det för fel???

Sen åkte vi iaf och käkade på nån servering på vägen hem, resten av dagen ägnade vi åt att måla taket! Nu e nästan hela taket målat en gång! Man får så ont i nacken att måla uppåt, så vi gav upp efter ett tag och mös ner i soffan istället!

Idag har vi varit ute och cyklat en riktigt lång tur med Grodan och oss själva såklart! En å en halvmil i runda slängar i blandad terräng med mycket uppför... Trötta men nöjda så packar vi ihop oss när hemma och beger oss ut med båten! Grodan fick oxå följa, det gick hur bra som hellst om än tveksamt i början!
Nu har det blivit bäbisar i kaninhuset oxå, äntligen! Små rosa ännu, så vi låter dom vara med mamman ifred sålänge!

Ikväll sak vi hem och grilla hos Sussie och Matthias! Trevlans, det kommer en Anna och en Katja med respektive ev fler, vad vet jag!?! Kul ska det bli!
En veckas jobb kvar, sen e det semester! E välbehövligt just nu!!!

Ska ta en snabb dusch innan departure!

Lev gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar