torsdag 25 juni 2009

Stor fiskarn!!!

Hey ho!!!

Har precis kommit hem från en jätte mysig fisketur, med riktigt god fiskelycka! FÖR MIG...
Vi började eftermiddagen med en shopping tur ut till Birsta och Barracuda var målet! Det blev lite nya drag lite taffsar och nya metrevar! Sånt som e lite åtgång på för oss!
Sen blev det lite andra skojsiga grejor oxå, vi var in på Boom till Thomas förtret (hehehe), köpte lite olika små pryttlar där oxå, hade lätt kunnat handla ännu mer...

Sen bar det av hem för att slänga på sig gummistövlar, hämta Mygga och kasta in vovvan i bilen och fara! Hamnade ute i skogen vid en superfin sjö, började kasta lite och det vakade överallt! Thomas kastade i och vevade in och en meter från land kastade sig en riktigt gluppsk gädda över hans drag, och svalde hela skiten! Dum-gädda, var vi ju tvungna att ha ihjäl han istället för att kunna bara låta han gå! (Måste ha varit en han! Korkad...) Vi stod ett tag på lite olika ställen, solen sken fortfarande och det var hur härligt som hellst!
Sen drar u´rs truly upp TRE aborrar, varav en väger iaf i närheten av ett kilo! STOR!!! '
Thomas får ett par gäddor till som vi släpper, men vi vet ju alla att det e borrarna som räknas!!!

Sen åker vi och rekar lite i bäckarna som finns där! Nån kväll blir det återbesök och lite bäck-örings metande som står på menyn!
En bäver lyckades vi se till och med! Det var ballt!

Nu e det soffan och jordgubbar som gäller! Bara massa mys!

Ledig imorrn! WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, det behövs verkligen efter den här veckan av konstant huvudvärk och till o me migrän jäkeln! Den har inte visat sig på evigheter! Men imorrn vänder allt!

Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar