söndag 21 juni 2009

Hemma i Norrland igen!

Har haft en kanon helg nere på Väddö, med midsommar firande och bara mys med familjen!
Det var förvisso ett crappy väder, men vi har varit väldigt glada ändå! Blev midsommar middag hos Joffis och Honsa, grillat med rostade grönsaker och en jättegod sallad till, mumma!!!
Sen satt vi ute till sent på kvällen och bara småmös och pratade, riktigt trevligt!

På lördagen så var vi jag hos mamman medan Thomas och Fredde åkte till Stockhoml och köpte ny bil, en Pajero shogun till svärfaderen! Så förhoppningsvis blir även vi med ny bil nu... Hans tidigare Pajero shogun, en perfekt bil för oss at stuva in hundar i!

Sen var det middag, hos faderen den här gången! Grilla, fläskkött och nya italienska korvar, de var det godaste jäkla korvarna jag ätit nånsin så vi var tvungna att handla med oss en hel hög hem till norr och har nu fyllt upp frysen med dem! Till det var det färskpotatis och en grym sås av nån ädelost av nått slag, MUMS i kvadrat! Sen var det ryggläge i soffan eftersom att det inte var nån som var särskillt benägen att röra på sig...

Idag har vi hunnit med att hjälpa pappan att sjösätta båten, det blev en provtur till Älmsta till och med, kollade in nya lägenheterna på udden från sjösidan. Det såg riktigt fint ut! Var Grodans premiärtur i motorbåt, det gick betydligt bättre än jag trott! KUL!!!
Nu har vi iallafall kommit hem igen, lite lgom trötta!
Ska koppa ner nyförvärven i akvariet, körsbärsräkor en hel hög och en ancistrus hane!

Jobb imorrn...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar